[et_pb_section][et_pb_row make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” padding_mobile=”off” background_color=”#e0bbbb” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” make_equal=”off”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”center” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” text_text_color=”#ca8588″]

Over mij

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” max_width=”400″ text_text_color=”#000000″]

Wat leuk dat je op mijn website bent en meer over mij wilt weten. Ik zal mij dan ook kort even voorstellen: mijn naam is Sanja Mesrits en ik ben de trotse eigenaresse van Studio Sanja en de Beautyschool. Alles rondom het onderwerp beauty heeft mij vanaf kleins af aan al geïnteresseerd, mijn passie voor make up was er al sinds mijn 12e jaar. Ik ben een gedreven, creatief, ondernemend en passievol persoon. Dit neem ik ook mee in mijn werk als docente, make up artist en eigenaresse. Doordat ik een eigentijdse stijl in visagie, hairstyling, bruidsstyling en lesgeven heb hoop ik het onderscheid voor mijn klanten en leerlingen te maken. Het is voor mij elke keer weer genieten als ik met de kleinste details een klant tevreden mag maken. Dit geeft mij echt  voldoening. Het is daarom voor mij na 15 jaar in de commerciële wereld kantoorbanen te hebben gehad een verademing om eigen baas te zijn. Als je doet wat je leuk vind hoef je nooit hard te werken! En dit voelt voor mij echt zo.

Doordat ik make up cursussen en masterclasses in binnen en buitenland heb gevolgd heb ik veel over het vak geleerd. Hierdoor is mijn kennis breed waardoor ik mijn leerlingen breed kan opleiden. Als docente, make up artist en hairstylist heb ik heel veel plezier in mijn werk. Dit enthousiasme zie je terug in mijn creaties en in de omgang met mijn klanten en studenten. Accenten leggen in het gezicht vind ik erg belangrijk. Hier is niet altijd veel make up voor nodig wel de juiste make up technieken en make up merken.

Omdat ik zelf bewust ben van het feit dat er in veel producten veel gifstoffen zitten werk ik met natuurlijke biologische cosmetica en skincare.

Als docente wil ik graag de passie en kennis voor het vak visagie overbrengen aan anderen. De student een eigen make up ‘handtekening ‘ laten ontwikkelen. Dit doe ik doormiddel van observeren tijdens de lessen en stages en geef mijn feedback terug aan de studenten zodat zij daarmee aan de slag kunnen en hun eigen draai aan het werk kunnen geven.  Creativiteit en talentontwikkeling zijn bij mij de hoofdthema’s in combinatie met experimenteren in makeup designs.

Ik streef ernaar dat de studenten bij het behalen van hun diploma een volwaardig beauty expert zijn. Na het behalen van het diploma stel ik mijn begeleiding open. Er is niets mooier dan creatief samen te werken en dezelfde passie te delen! Mijn ultieme wens voor elke beauty student is hetgeen te ervaren wat ik elke dag ervaar.

 

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://studiosanja.nl/wp-content/uploads/2015/05/Sanja3-2.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”center” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://studiosanja.nl/wp-content/uploads/2015/08/citaat.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://studiosanja.nl/wp-content/uploads/2015/08/SS-LOGO.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]