Beautyschool

Korte Beauty Opleiding

“Via via kwam ik bij Studio Sanja terecht, en na een proefles wist ik meteen: hier wil ik alles leren over beauty. Student Irene Boersma”

“Na een gratis proefles en een eerste echte les al veel geleerd en gedaan. Student Nicole”

Beauty Expert in 4 lessen

Altijd al interesse gehad in beauty? En dan bedoel ik beauty in de breedste zin van het woord. Wij zijn uniek in onze trainingswijze want wij geven veel aandacht, tijd en begeleiding aan onze studenten. Wij bieden de korte beauty opleiding met huidverzorging, leren je het complete plaatje te zien en je sluit je opleiding af met een examen. Onze cursist kan rekenen op een professionele en creatieve wijze van training.

Onze beauty opleiding is gericht op de student die wilt leren opmaken maar ook het hele plaatje wilt leren zien. Daarnaast zal er tijd besteed worden aan persoonlijke coaching zodat je met het hele complete pakket bijvoorbeeld als zelfstandig ondernemer aan de slag kan. Verder hebben wij met succes kapsters en schoonheidsspecialisten mogen opleiden, de opleiding geeft verdieping en de student heeft alle tijd om alle kennis tot zich te nemen.

Aandacht en tijd om alles goed onder de knie te krijgen staat bij ons hoog in het vaandel. Zo hebben wij twee verschillende soorten lessen:

 • Privélessen: waarbij de leerling veel persoonlijke aandacht krijgt *POPULAIR
 • Een klas van max 3 leerlingen, in deze klas zitten leerlingen die graag met andere de lessen willen volgen

Beide opties bieden voordelen want er is altijd overzicht en ruimte voor de leerling! Verder is er de mogelijkheid voor studenten om zelf te bepalen wanneer zij les willen volgen….. gewoon plannen wanneer het jou uitkomt. Het voordeel is dat je de opleiding ideaal kunt combineren met je gezin en baan.

Er word lesgegeven op de volgende dagen:

– Woensdag
– Donderdag
– Vrijdag
– Zaterdag

Tijden in overleg.

De btw en het examen in de kosten opgenomen. Je hebt dus geen onverwachte kosten.

 

Wat gaan wij je leren tijdens de Allround Beauty Opleiding:

Je zult productkennis, kwastentechnieken en alle visagie vaardigheden gaan oefenen in de praktijk. De beauty opleiding is vooral op de praktijkgericht, en kun je dan ook echt een praktijkopleiding noemen. De student heeft zelf veel zeggenschap, het is bijvoorbeeld mogelijk om buiten het lesprogramma verzoekjes te doen. Dit omdat je zo je eigen talent kunt ontplooien wat wij erg belangrijk vinden. Leren is leuk en wij willen jouw uitdagen zodat je een geheel eigen handtekening ontwikkelt. Leren in alle vrijheid!

Inhoud opleiding:

 • Visagie: dagmakeup, avondmake up, gala makeup, bruidsmake up, donkere huid makeup, kleurenwijzer en gezichtsvormen
 • Persoonlijke coaching

 

 • Voordelen om bij ons de opleiding te volgen:
 • DE combinatie van visagie EN natuurlijke cosmetica
 • Korte praktijkgerichte opleiding
 • Betaalbaar
 • Docente heeft veel praktijkervaring
 • Flexibel lessen inplannen (past altijd in je agenda)
 • Veel persoonlijke aandacht d.m.v. privélessen of klein klasje
 • Gratis parkeren
 • Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer

Kosten: 399,-

(Inschrijfgeld: 99,-)

=*Betaling in 2 termijnen mogelijk

(dit is inclusief btw, materiaal gebruik, diploma)

 

** Leerling zorgt voor een model

LET OP:

 

Visagie erkend?

Visagie is een vrij beroep. Helaas is het nooit gelukt om het vak visagie erkend te krijgen. Visagie opleidingen vallen  niet onder de door het Ministerie van Onderwijs erkende opleidingen, er zijn dus geen officieel erkende diploma’s voor visagisten. Voor visagie opleidingen kom je daardoor niet in aanmerking voor studiefinanciering.

 

 

Cursus: Leer jezelf mooi opmaken

Deze cursus geeft je handige tools om een mooie make up look bij jezelf te maken met je eigen make up producten. Veel vrouwen hebben een heleboel make up gekocht maar weten thuis niet meer goed wat ze ermee aan moeten. Ook jonge meiden willen vaak leren hoe zij zichzelf mooi kunnen opmaken. Deze cursus geeft je de vaardigheden. Ik geef je tips en trucs en wellicht daag ik je ook nog uit om ‘iets’ anders wat mooi bij je staat uit te proberen. Twee vliegen in één klap dus tijdens deze leuke leerzame cursus.

Duur: 2,5/3 uur

Kosten: 40 ,-

Locatie: visagie studio in Barneveld

(ook is deze cursus als cadeaubon te verkrijgen)

Visagie masterclass – in 1 dag je visagie certificaat halen

Je zult alle basisvaardigheden leren voor een dagelijkse natuurlijke look, bruidslook en een feestlooks. Met deze cursus kan je zelfstandig iemand opmaken. Deze masterclass kan ook op locatie gegeven worden, vraag naar de mogelijkheden.

Tijd: 10:00-16:00uur

Model meenemen

Kosten: 125 euro

Max 4 deelnemers

 

Make up trainingen voor in uw salon:

In uw schoonheidssalon, kapsalon of nagelstudio komen er dames die graag een mooie make up look willen voor bijv een bruiloft of een gala. Vaak zijn er tijdens de opleiding korte modules visagie gegeven waardoor er net dat extra beetje mist. De make up training geeft zelfvertrouwen en extra vaardigheden op het gebied van visagie. Een mooie investering in uw bedrijf.

De trainingsinhoud is:

*Theorie visagie, gezichtvormen, huidtypen, kwastentechniek en productgebruik

* Dag make up en bruidsmake up

*Feest make up met nepwimpers

*Eigen make up designs maken en uitvoeren

Als salon zijnde is er de mogelijkheid tot het aanleveren van verzoekjes. Er wordt dan een make up training opmaat gemaakt. En zal dan aansluiten op de behoefte van de salon.

Kosten: 250 euro